Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondag 17 december a.s. verzorgen accordeonvereniging Concertina uit ’s-Hertogenbosch en accordeonvereniging Tutta La Forza uit Schijndel gezamenlijk een concert in dorpshuis ’t Hart aan de Bernadettestraat 2 in Spoordonk. Beide orkesten staan onder leiding van Marianne van Eeten en willen een middag stemmige kerkelijke én wereldlijke kerstmuziek onder de aandacht brengen in Spoordonk en omgeving.

Het concert begint om 14.00 uur en zal – inclusief pauze – tot ca. 16.00 uur duren. Na het concert is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de muzikanten en dirigente om wat meer te  weten te komen over de accordeonmuziek in het algemeen en de verenigingen in het bijzonder. De deur gaat om 13.30 uur open, er is voldoende parkeergelegenheid voor fiets en auto en de toegang is gratis, voor jong en oud.

Misschien denkt u, accordeonmuziek is oubollig en alleen voor oude mensen. Niets is minder waar en u kunt dit gaan ervaren op zondag 17 december. Na afloop van het concert horen wij graag uw mening, en of deze door het concert in positieve zin is veranderd.

 

Zitplaats reserveren

Wilt u zeker zijn van een zitplaats, reserveer dan snel via info@hartvanspoordonk.nl.

 

Vrijwillige bijdrage

In 2020 is de toenmalige H. Bernadettekerk in Spoordonk verbouwd tot dorpshuis ’t Hart en de coronatijd heeft in de beginjaren voor de nodige moeilijkheden qua openstelling en exploitatie gezorgd. Bezoekers aan gratis toegankelijke evenementen, concerten e.d. worden daarom vrijblijvend uitgenodigd om een financiële bijdrage voor onderhoud en voortbestaan ter plaatse achter te laten.

Gegevens

Datum:
17 december 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Dorpshuis ’t Hart
Bernadettestraat 2
Spoordonk, Noord-Brabant 5688 KN Nederland
+ Google Maps