Gebruikers

Van zondag 14 juli t/m zondag 11 augustus 2024 zijn het dorpshuis en de sportzaal gesloten. Er vinden dan ook geen vaste activiteiten plaats.

60+ lunch

Elke derde donderdag van de maand is er een gezellige lunch voor 60-plussers. De kosten zijn € 8,50 per persoon. Wil je ook komen eten? Meld je dan voor de 10e van de maand aan via een van de onderstaande opties. Vermeld dan je naam, telefoonnummer en de datum van de lunch.

 • Derde donderdag van de maand 12.00 – 14.00
 • Aanmelden: voor de 10e van de maand
  • e-mail sturen naar dorpshuis@hartvanspoordonk.nl
  • Riet Rijnen 06-45253141
  • of doe een briefje in de brievenbus van Dorpshuis ’t Hart (rechts bij de ingang)

Handwerkgroep

Van 09.30 – 11.30 uur is er gelegenheid om te handwerken voor volwassenen. Er is geen onder- of bovengrens qua leeftijd, het gaat om ontspannen en gezellig samen bezig te zijn.

Spelletjesmiddag

Voor iedereen die zin heeft in een gezellig middagje wordt er elke eerste donderdag van de maand een spelletjesmiddag georganiseerd in het Dorpshuis. Loop lekker binnen en neem je eigen favoriete spel mee. Diverse gezelschapsspellen zijn al aanwezig, zoals Ganzenbord, Geen ja geen nee, Rummikub, Mens erger je niet, Sjoelen en Vier op ’n rij. Daarnaast is het ook mogelijk om koersbal te spelen.

 • Eerste donderdag van de maand 14.00 – 16.30 uur
 • Contact: evenementen@hartvanspoordonk.nl

Biljartgroep Ons Genoegen

 • Woensdag: 09.00 – 12.00 uur

Biljartvereniging Amorti

Deze vereniging speelt op vrijdagavond, aanvang 19.00 uur, meestal in de periode van begin september tot eind mei. Van beginneling tot meer ervaren speler, iedereen is welkom. Deelname bondscompetitie KNBB Kempenland, individueel of in teamverband, is eventueel ook mogelijk.

 • Vrijdag: 19.00 – 23.00 uur
 • Contact: biljartvereniging.amorti@gmail.com of 06 – 511 97 992

Amorti is op zoek naar nieuwe leden, iets voor jou?

Muziekvereniging Concordia Spoordonk

Muziekvereniging Concordia Spoordonk bestaat al meer dan 75 jaar en is niet meer weg te denken in de Spoordonkse gemeenschap. Maar ook daarbuiten laat Concordia Spoordonk graag van zich horen. Bij jubilea, dorpsfestiviteiten, uitwisselingen met andere muziekverenigingen en met eigen georganiseerde concerten weet ze menig publiek naar zich toe te trekken. Binnen Concordia is de familieband onder de leden groot maar ook het familiegevoel staat hoog in het vaandel. Daarom is de gezelligheid en het informele karakter een niet weg te denken factor van deze club.

Met een samba-percussie groep, een slagwerkgroep, een opleiding blaasorkest en een groot orkest is Concordia een muziekvereniging waar iedereen welkom is. Niet alleen de koperen- en slagwerk instrumenten maar ook de gitaar, viool, klarinet, key-board, dwarsfluit of noem maar op krijgen een kans. Muziek leren en maken is niet alleen voor jeugdigen maar ook op latere leeftijd kun je beginnen.

Wil je meer informatie neem dan contact op met het secretariaat info@concordiaspoordonk.nl of met een van onze leden of breng een bezoek aan een repetitie. Ze heten  je van harte welkom.

Zanggroep Mixed Voices

Zanggroep Mixed Voices bestaat sinds februari 2014 en is voortgekomen uit een samenvoeging van de koren The Singing Voices uit Spoordonk en Carpe Diem uit Oirschot. Het koor bestaat uit ca 37 enthousiaste mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 42 tot 68 jaar.

Het repertoire bestaat uit eigentijdse, ritmische songs, zowel Nederlands- als Engelstalig. Van gospel tot musical, van blues tot pop. Van Krezip tot Elton John, van Adele tot Nick en Simon.

Mixed Voices verzorgt bijna maandelijks een optreden in de basiliek van Oirschot en in de kapel van St. Joris. Daarnaast treedt het koor ook op in verzorgingshuizen, ziekenhuizen e.d.

De groep staat onder leiding van dirigente Annemarie Markgraaf-Van den Brandt. De muzikale begeleiding wordt gevormd door Chris Hemink, Brigitte Blijs en Paul Hoogwegt op gitaar en Peter van Gerwen op basgitaar.

Elke woensdagavond repeteren ze in het Dorpshuis.

Koffiedrinken Jeu de Boules

 • Maandag 14.30 – 15.00 (afhankelijk van het weer)
 • Contact (Jeu de Boules de Pauw): Toon Erven – tel: 0499-575708

Spoordonk in beweging

Spoordonk in beweging, dat is het uitgangspunt voor de gymclub voor ouderen uit Spoordonk en Oirschot. Elke maandagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur in de gymzaal in Spoordonk. Het is ontspannend om de week te beginnen met een uurtje bewegen in de gymzaal. Zeker als je dat doet onder leiding een ervaren Coach/begeleider als Ad van Heijst.

Met de meest eenvoudige hulpmiddelen weet hij eenieder (ondanks welke beperking dan ook) uit te dagen om een sportief uurtje mee te maken. Hoe oud je bent of wat je ook mankeert, het is nooit te laat om te beginnen. Mee doen betekent laten zien wat je nog wel kunt en daaraan plezier en voldoening beleven.

Wil je meer informatie, kom kennismaken en vrijblijvend een les bijwonen.

Korfbalverengiging Spoordonkse Girls

Speelleerplein De Fonkeling

Bewegingsonderwijs

 • Maandag 10.30 – 11.05 uur en 12.45 – 14.15 uur
 • Dinsdag 12.45 – 14.15 uur
 • Donderdag 11.15 – 11.30 uur en 12.15 – 12.45 uur en 12.45 – 14.15 uur

Gymnastiekvereniging Spoordonk

Badmintongroep heren Beekmans

 • Dinsdag: 19.00 – 20.00 uur

Badmintongroep heren Van Agt

 • Dinsdag: 20.00 – 21.30 uur

Badmintongroep dames Van der Merwe

 • Woensdag: 19.30 – 20.30 uur

Badmintongroep dames De Meppers

 • Woensdag: 20.30 – 21.30 uur