Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 31 oktober gaan we tijdens een Halloweentocht van 18.30 tot 20.00 uur lekker griezelen door de straten van Spoordonk.

De organisatie van deze tocht bestaat uit leden van het Dorpshuis hart van spoordonk, Buurtvereniging d’n Oprit, SJS leden en vrijwilligers. Deze eerste editie is vooral gericht op kinderen t/m 12 jaar welke met ouders of begeleiding de route zullen lopen. Oudere kinderen (12 t/m 16 jaar) mogen meedoen met begeleiden of griezelen.  De organisatie zoekt nog huizen op de route waar de kinderen mogen aanbellen en met de uitspraak “trick or treat” worden beloond met snoep. De tocht is voor iedereen toegankelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugde 😉.

Iedereen is van harte welkom om na afloop een drankje te nuttigen in het dorpshuis. Voor de kinderen is er gratis ranja.

Belangrijk: zorg ervoor dat je gezien wordt (bijvoorbeeld met een fluoriserend hesje en/of zaklamp) en meedoen is op eigen risico.

Trick & Treat voor kinderen t/m 12 jaar

Kinderen t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden om “verkleed” mee te doen met Trick or Treat. De huizen waar de kinderen op de route kunnen aanbellen zullen worden gekenmerkt. Hopelijk halen ze een goede buit op.
Vertrekpunt is de kerk (dorpshuis, Hart van Spoordonk). Ouders of verzorgers kunnen natuurlijk meelopen met de kinderen.

 

Meegriezelen voor 12 t/m 16 jaar

Ben je 12 t/m 16 jaar oud en wil je mee griezelen, dan ben je van harte welkom. Aangezien we ook kleine kinderen hebben rondlopen is het belangrijk dat je zelf een inschatting maakt hoe eng je het wil maken voor de kinderen. Verkleed je en loop mee op de route of neem plaats op de route.

 

Waar mogen de kinderen komen griezelen?

Aanmelden huizen op de route

Woon je op de route (zie plattegrond) dan horen we graag of je mee wilt doen met deze Halloween tocht. Versieren van je huis is wenselijk maar geen verplichting. Wij zullen je adres voorzien van een herkenning zodat de kinderen weten dat ze bij je kunnen aanbellen voor een Trick or Treat.

 

Aanmelden huizen niet op de route

Woon je niet op de route maar zou je graag willen meedoen met deze Halloween tocht. Dan horen we dit graag zodat we je een plek op de route kunnen aanwijzen waar je naar hartenlust Halloween kunt uitdragen. Denk aan de speeltuin (blauwe goaltjes) of bij de kerk, of langs de weg. Deze eerste Halloween tocht is bestemd voor de kinderen t/m 12 jaar. Graag hier rekening mee te houden.

 

Helpende handjes

Zou je willen meehelpen met uitzetten van de route of begeleiden van de tocht, meld je aan en we nemen contact met je op.

 

Ideeënbox

Heb je ideeën of ervaringen, deel ze met ons. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

 

Route

De route start en eindigt bij de kerk. Zie plattegrond voor de route. Onderweg zullen er bordjes met pijlen worden neergezet welke de route aangeven. De huizen waar de kinderen mogen aanbellen, zullen herkenbaar zijn.

 

Meld je nu aan

Aanmelden is niet meer mogelijk, er zijn al zoveel aanmeldingen dat we vol zitten.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2023
Tijd:
18:30 - 20:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Hart van Spoordonk

Locatie

Dorpshuis ’t Hart
Bernadettestraat 2
Spoordonk, Noord-Brabant 5688 KN Nederland
+ Google Maps