Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondag 30 juni is TeeTeeEs vanaf 14.30 uur weer present in het dorpshuis om iedereen alvast een fijne vakantieperiode toe te wensen. TeeTeeEs komt met veel plezier naar het dorpshuis in Spoordonk en dat plezier vertaalt zich in een gezellige informele zondag voor alle aanwezigen.

TeeTeeEs begon in 1967 als band en werd wijd en zijd bekend. Veel optredens werden verzorgd in de Oirschotse Tienerclub en de Instuif in Best. De naam Tee Tee eS (en dan de hoofdletters) komt voort uit het duo Joseph van Kollenburg en Kees van Leuven die eerder optraden als The Twinkle Stars.
57 jaar later is TeeTeeEs, met Harrie van der Heijden, Chris Hemink, Joseph van Kollenburg, Kees van Leuven en Henk van Loon, nog steeds een bruisende band met herkenbare muziek uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. De liefde voor de muziek uit die tijd spat er nog net zo af bij de mannen van TeeTeeEs als in 1967 en verrast keer op keer het publiek, maar het optreden is voor alle leeftijden toegankelijk. De jongeren weten als geen ander, welke muziek er thuis altijd gedraaid wordt/werd door de ouders. Ook de jongeren spreken dan uit ervaring van “goeie muziek”. Er mag gedanst worden.

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
14:30 - 17:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Dorpshuis ’t Hart
Bernadettestraat 2
Spoordonk, Noord-Brabant 5688 KN Nederland
+ Google Maps