De verbouwing is bijna gereed!

Het is nu nog maar een kwestie van dagen voordat het nieuwe Dorpshuis ’t Hart en de Sportzaal Spoordonk Sport wordt opgeleverd. Na jaren plannen uitwerken, voorbereiden en bouwen zijn we bijna zover dat we deze twee prachtige accommodaties in gebruik kunnen gaan nemen.

Om dan alles straks zo vlotjes mogelijk te laten verlopen zijn we (nog steeds) op zoek naar vrijwilligers. Voor de volgende taken kunnen we iedereen gebruiken die maar een paar uurtjes over heeft per week:

Voor de verhuizing zijn we nog op zoek naar:

  • Verhuizers die helpen met spullen over te huizen en op de goede plek te zetten
  • Vrijwilligers die helpen met ophangen, aansluiten van spullen (bijvoorbeeld geluidsinstallatie, wifi punten etc.)
  • Vrijwilligers die helpen met het opknappen van de vertrekken in de toren, denk daarbij aan schilderen, schuren, poetsen etc.

Na de verhuizing hopen we een grote vrijwilligersgroep te hebben voor onder andere: · Bardiensten tijdens de openingsuren.

  • Schoonmaken van het Dorpshuis en Sportzaal
  • Kleine klussen zoals plantsoen bijhouden en onderhoud inventaris en huishoudelijke klussen
  • Het ondersteunen van de beheerder met voorraad bijhouden, inkopen en kas opmaken.
  • Het opzetten van een reserveringssysteem

Verder zoekt de PR-commissie nog versterking van een tekstschrijver die ons helpt om aantrekkelijke verhalen te schrijven over alles wat zich in en om ’t Hart gebeurt.

Wil je je voor een van deze taken aanmelden vul dan dit formulier in of stuur dan een e-mail naar dorpshuis@hartvanspoordonk.nl met je contact gegevens en de taken van je voorkeur. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op als we weten wanneer welke taken uitgevoerd kunnen worden

Met vriendelijke groet,

Bestuur Dorpshuis Hart van Spoordonk.