Na de verhuizing van den Deel naar ’t Hart en de voorbije coronajaren, nodigt dorpshuis ’t Hart vanaf oktober 2022 op de 3e donderdag van de maand, de ouderen van 60+ uit voor een eenvoudige maar smakelijke lunch van 12.00 – 14.00 uur.

Door de gestegen kosten is het diner van Tafeltje Dekje niet meer mogelijk tegen een lage prijs aan te bieden, dus wordt nu gekozen voor een lekkere lunch. Het gaat niet alleen om het eten, het samenzijn is ook van groot belang voor het contact dat alleenstaanden en echtparen dan kunnen maken met dorps- en leeftijdsgenoten.

De kosten voor de lunch zijn € 7,50 per persoon en dient bij binnenkomst betaald te worden.

Opgeven voor de maandelijkse lunch is gewenst, zodat de organisatie telkens weet hoeveel gasten er verwacht mogen worden. Het is geen verplichting om elke maand deel te nemen aan de lunch, u kunt er zich elke keer naar keuze voor aanmelden via dorpshuis@hartvanspoordonk.nl of met een briefje met daarop naam, adres, telefoonnummer en eventuele allergieën in de brievenbus bij het dorpshuis.

Aanmelden voor de lunch van donderdag 20 oktober kan tot zaterdag 15 oktober a.s., vanaf november meldt u zich altijd tijdig aan, voor de 10e van elke maand.

Het vermelde e-mailadres kunt u ook gebruiken voor nadere informatie.